dsdsg

новини

Ми пропонуємо дуже особливу ціну на порошок DL-пантенолового порошку USP протягом 01.01.2020 р. По 30.2020. Ви отримаєте оперативний відгук із деталями, як тільки ви надішлете нам будь-які запити.

DL-пантенол-чудові зволожувачі з формою білого порошку, розчинний у воді, спирті, пропіленгліколі. DL-пантенол також відомий як провітамін В5, який відіграє ключову роль у посередницькому метаболізмі людини. Дефіцит вітаміну В5 може спричинити багато дерматологічних розладів. DL-пантенол застосовується майже у всіх видах косметичних засобів. DL-пантенол доглядає за волоссям, шкірою та нігтями. DL-пантенол є глибоко проникаючими зволожувачами. DL-пантенол може стимулювати ріст епітелію і антифлогічний ефект для загоєння ран. У волоссі DL-пантенол може довго утримувати вологу та запобігати пошкодженню волосся. DL-пантенол також може потовщувати волосся та покращувати блиск та блиск. У догляді за нігтями DL-пантенол може покращити зволоження та надати гнучкість. Його часто використовують у кращих засобах для догляду за шкірою та волоссям, його додають у багато кондиціонерів, кремів та лосьйонів. Його можна використовувати для лікування запалень на шкірі, зменшення почервоніння та додання зволожуючих властивостей кремам, лосьйонам, волоссю та шкірі продуктів .

Основні технічні параметри:

Ідентифікація А Інфрачервоне поглинання
Ідентифікація В Розвивається насичений синій колір
Ідентифікація C. Розвивається глибокий пурпурно -червоний колір
Зовнішній вигляд Добре диспергований білий порошок
Аналіз 99,0%~ 102,0%
Питоме обертання -0,05°~+0,05°
Діапазон плавлення 64,5 ~ 68,5 дюймів
Втрати при сушінні Не більше 0,5%
Амінопропанол Не більше 0,1%
Важкі метали Не більше 10 проміле
Редукція при запалюванні Не більше 0,1%

Застосування:

Зволожувач / Пом'якшувач / Мозитурізатор / Згущувач


Час публікації: 04 вересня 2020 року