Вироби

  • DL-Panthenol Powder

    Порошок DL-пантенолу

    DL-пантенол-провітамін D-пантотенової кислоти (вітамін В5) для використання у засобах для догляду за волоссям, шкірою та нігтями. DL-пантенол-це рацемічна суміш D-пантенолу та L-пантенолу. Пантенол DL-відомий кондиціонер для волосся, який відновлює сяйво та блиск тьмяного волосся, а також покращує міцність на розрив. Крім того, DL-пантенол є засобом для кондиціонування шкіри та ефективним зволожуючим кремом.

     

  • DL-Panthenol 75%

    DL-пантенол 75%

    DL-пантенол-провітамін D-пантотенової кислоти (вітамін В5) для використання у засобах для догляду за волоссям, шкірою та нігтями. DL-пантенол-це рацемічна суміш D-пантенолу та L-пантенолу. Пантенол DL-відомий кондиціонер для волосся, який відновлює сяйво та блиск тьмяного волосся, а також покращує міцність на розрив. Крім того, DL-пантенол є засобом для кондиціонування шкіри та ефективним зволожуючим кремом.

  • DL-Panthenol 50%

    DL-пантенол 50%

    DL-пантенол-провітамін D-пантотенової кислоти (вітамін В5) для використання у засобах для догляду за волоссям, шкірою та нігтями. DL-пантенол-це рацемічна суміш D-пантенолу та L-пантенолу. Пантенол DL-відомий кондиціонер для волосся, який відновлює сяйво та блиск тьмяного волосся, а також покращує міцність на розрив. Крім того, DL-пантенол є засобом для кондиціонування шкіри та ефективним зволожуючим кремом.

  • D-Panthenol

    D-пантенол

    D-пантенол-прозора рідина, розчинна у воді, метанолі та етанолі. Має характерний запах і злегка гіркий смак. D-пантенол є джерелом вітаміну В5 і використовується як харчова добавка та добавка.

    D-пантенол-активний інгредієнт складних косметичних засобів по догляду за шкірою та волоссям. Покращує зовнішній вигляд шкіри, волосся та нігтів. Він надає шкірі зволожуючу та протизапальну дію, покращує блиск, запобігає пошкодженню та зволожує волосся.

  • D-Panthenol 75%

    D-пантенол 75%

    D-пантенол-прозора рідина, розчинна у воді, метанолі та етанолі. Має характерний запах і злегка гіркий смак. D-пантенол є джерелом вітаміну В5 і використовується як харчова добавка та добавка.

    D-пантенол-активний інгредієнт складних косметичних засобів по догляду за шкірою та волоссям. Покращує зовнішній вигляд шкіри, волосся та нігтів. Він надає шкірі зволожуючу та протизапальну дію, покращує блиск, запобігає пошкодженню та зволожує волосся.

  • D-Calcium Pantothenate

    D-кальцій пантотенат

    D-кальцій пантотенат-це кальцієва сіль водорозчинного вітаміну В5, повсюдно зустрічається в рослинах і тканинах тварин з антиоксидантними властивостями. Пентотенат є компонентом коензиму А та частиною комплексу вітаміну В2. Вітамін В5 є фактором росту і має важливе значення для різних метаболічних функцій, включаючи обмін вуглеводів, білків та жирних кислот. Цей вітамін також бере участь у синтезі ліпідів холестерину, нейромедіаторів, стероїдних гормонів та ...
  • Ascorbyl Palmitate

    Аскорбіл пальмітат

    Аскорбіл пальмітат (також відомий як ефір вітаміну С)-це некисла форма вітаміну С. Він виготовляється з аскорбінової кислоти (вітамін С) та пальмітинової кислоти (жирна кислота). Аскорбіл пальмітат - ефективний антиоксидант: він допомагає боротися з вільними радикалами та посилює синтез колагену.

    Аскорбілпальмітат-високо біодоступна, жиророзчинна форма аскорбінової кислоти (вітамін С) і володіє всіма властивостями природного водорозчинного аналога, тобто вітаміну С. Він є потужним антиоксидантом для захисту ліпідів від перекисного окислення і є вільним радикалом. смітник.

  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Аскорбіл тетраізопальмітат

    Аскорбіл тетраізопальмітат-це маслорозчинне похідне вітаміну С, яке можна використовувати у вищих концентраціях без недоліків. Порівняння чистої аскорбінової кислоти вітаміну С, аскорбіл тетраізопальмітат не відшарує та не подразнить шкіру. Він добре переноситься навіть самими чутливими типами шкіри. На відміну від звичайного вітаміну С, його можна використовувати у високих дозах і до вісімнадцяти місяців без окислення. це клінічно доведений, стабільний, маслорозчинний похідний вітаміну С, який забезпечує чудову черезшкірну абсорбцію та ефективно перетворюється у вільний вітамін С у шкірі. цей багатофункціональний інгредієнт пригнічує активність внутрішньоклітинної тирозинази та меланогенезу для освітлення, зменшує пошкодження клітин або ДНК, викликане ультрафіолетовим випромінюванням, забезпечує потужну антиоксидантну функціональність та посилює синтез колагену.

  • Ethyl Ascorbic Acid

    Етилово -аскорбінова кислота

    Етилово -аскорбінова кислота - чудовий відбілюючий засіб для шкіри, він пригнічує активність тирозинази, впливаючи на Cu2+, і запобігає синтезу меланіну. дуже хороша стабільність у всіх видах косметичних складів.

    Етилово -аскорбінова кислота проникає у шкіру, де метаболізується до аскорбінової кислоти. Завдяки цьому її ефективність більш виражена, ніж у чистої аскорбінової кислоти. Не подразнює шкіру та очі.

  • L-Ascorbic Acid 2-Glucoside

    L-аскорбінова кислота 2-глюкозид

    Аскорбіл глюкозид - це природна діюча речовина, що містить структуру вітаміну С, але вона стабільна. Аскорбіл глюкозид може ефективно пригнічувати утворення меланіну, розріджувати колір шкіри, зменшувати вікові плями та пігментацію веснянок. Аскорбіл глюкозид також відіграє роль освітлення шкіри, омолодження шкіри тощо.

  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Аскорбілфосфат магнію

    Аскорбілфосфат магнію є водорозчинним, не подразнює, стабільним похідним вітаміну С. Він має той самий потенціал, що і вітамін С, для посилення синтезу колагену шкіри, але ефективний у значно менших концентраціях і може використовуватися у концентраціях до 10 % для придушення утворення меланіну (у розчинах для відбілювання шкіри). Важливо також зазначити, що аскорбілфосфат Магнесуїму може бути кращим вибором, ніж вітамін С, для людей з чутливою шкірою та тих, хто хоче уникнути будь -яких відлущувальних ефектів, оскільки багато формул вітаміну С є дуже кислими (і тому виробляють відлущувальні ефекти).

  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Аскорбілфосфат натрію

    Натрію аскорбілфосфат похідне вітаміну С, вітамін С базується на сучасній науці та технології для переробки сировини, виготовленої з використанням цього продукту, перорально або всмоктується через шкіру в організм, може швидко засвоюватися фосфатазою до вільного вітаміну С, вітаміну С виконують унікальні фізіологічні та біохімічні функції. Фосфат натрію Вітамін С Вітамін С має всю ефективність обох. Вітамін С також долає чутливі до світла, тепла та іонів металів, легко окислюється ...
123456 Далі> >> Сторінка 1/7