dsdsg

umkhiqizo

I-Anhydrous Lanolin USP Ibanga

Incazelo emfushane:

I-Lanolin ingamafutha oboya akhiqizwa izindlala ze-sebaceous zezimvu, futhi imele ingxube eyinkimbinkimbi yama-lipids amaningi amangqamuzana, okuhlanganisa ama-acids anamafutha nama-alcohols, ama-sterols, ama-hydroxyacids, ama-diols, i-aliphatic ne-steryl esters.


  • Igama Lomkhiqizo: I-Anhydrous Lanolin USP
  • INCI Igama: I-Lanolin
  • Inombolo ye-CAS: 8006-54-0
  • Omqondofana: I-Wool Fat, i-Adeps Lanae
  • Imininingwane Yomkhiqizo

    Omaka bomkhiqizo

    I-Lanolin into ephuzi ngokuphaphathekile, eqinile, engabonakali etholakala eboyeni bezimvu, enephunga elibi. ) kanye nama-acids angama-36 ahlanganisa isilinganiso esicishe sibe ngu-50/50. I-Lanolin iyi-emollient ephumelela ngokwedlulele ekubuyiseleni nasekugcineni wonke amanzi abalulekile (ibhalansi yomswakama) we-stratum corneum futhi ivimbela ukomiswa nokuchachamba kwesikhumba. Okubaluleke ngokulinganayo, ayikushintshi ukuphefumula okuvamile kwesikhumba.I-Lanolin iboniswe ukuthi ibangela ukuthi amanzi esikhumbeni akhe aze afike ezingeni elivamile lika-10-30%, ngokuhlehlisa ngaphandle kokuvimbela ngokuphelele ukulahlekelwa komswakama we-trans-epidermal. I-Lanolin inesakhiwo esiyingqayizivele sokumunca kabili isisindo sayo samanzi.I-Lanolin inezici ezibonakalayo zokwandisa ukunamathela esikhumbeni esomile nokwenza amafilimu okuzivikela esikhumbeni.I-LANOLIN iyazikhiqiza, ikhiqiza ama-emulsions ama-w/o azinzile kakhulu ngamanzi futhi evame ukusetshenziswa kuleli fomu elinamanzi.

    Imingcele Yezobuchwepheshe Ebalulekile

    I-Anhydrous Lanolin USP

    Uhlu lwe-USP LP

    I-USP X-Tra LP

    USP LP Gardner 5

    I-USP X-Tra Yenziwe Iphunga

    I-USP89

    I-LanoPure USP Modified

    Umbala, Gardner

    9+ ubuningi.

    10+ubuningi.

    5+ ubuningi.

    8+ ubuningi.

    8+ ubuningi.

    10 ubuningi.

    Iphunga

    Lutho

    Lutho

    Lutho

    Lutho

    Lutho

    Imnene, Isimilo

    I-acidity, ml

    2.0 ubuningi.

    2.0 ubuningi.

    2.0 ubuningi

    2.0 ubuningi.

    2.0 ubuningi.

    2.0 ubuningi.

    I-Melting Point, ℃

    38-44

    38-44

    38-44

    38-44

    38-44

    38-44

    Inani le-Iodine,%

    18-36

    18-36

    18-36

    18-36

    18-36

    18-36

    Amanzi,%

    0.25 ubuningi.

    0.25 ubuningi.

    0.25 ubuningi.

    0.25 ubuningi.

    0.25 ubuningi.

    0.25 ubuningi.

    Umlotha,%

    0.1 ubuningi.

    0.1 ubuningi.

    0.1 ubuningi.

    0.1 ubuningi.

    0.1 ubuningi.

    0.1% ubuningi.

    Ama-Chloride,%

    0.035 ubuningi.

    0.035 ubuningi.

    0.035 ubuningi.

    0.035 ubuningi.

    0.035 ubuningi.

    0.035 ubuningi.

    I-Lanolin Alcohols yamahhala,%

    --

    --

    --

    --

    --

    6.0 ubuningi.

    I-Amoniya

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    Ama-Acidi Ancibilikayo Amanzi/Ama-alkali

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    I-Water Soluble Oxidisable Substance

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    I-alkalinity

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    Ihlangana ne-USP

    I-Petrolatum,%

    1.0 ubuningi.

    1.0 ubuningi.

    1.0 ubuningi.

    1.0 ubuningi.

    1.0 ubuningi.

    Ihlangana ne-USP

    Izinsalela zezibulala-zinambuzane, ppm

    40 ubuningi.(Isamba)

    3.0 ubuningi(Isamba)

    40 ubuningi.(Isamba)

    40 ubuningi.(Isamba)

    --

    3.0 ubuningi.(Isamba)

    10 ubuningi.(Umuntu ngamunye)

    1.0 ubuningi.(Umuntu ngamunye)

    10 ubuningi.(Umuntu ngamunye)

    10 ubuningi.(Umuntu ngamunye)

    --

    1.0 ubuningi.(Umuntu ngamunye)

    BHT, ppm

    --

    --

    --

    --

    --

    200 ubuningi.

    IZICELO

    I-Lanolin iyi-wax ester—i-lanolin acid exhunyaniswe ngokuhlanganyela ne-lanolin alcohol (isb, i-sterol). I-Lanolin iyafana ekusebenzeni kwe-sebum evela ezindlala ze-sebaceous esikhumbeni somuntu. I-Sebum, njenge-lanolin, isebenza ezinweleni nasezikhumbeni ezingangeni amanzi. Ngenxa ye-moisturizer yayo noma i-emollient (inciphisa ukulahlekelwa kwamanzi nokuluma) kanye nezenzo zokulwa namagciwane, i-lanolin isetshenziswa emikhiqizweni yokunakekelwa komuntu siqu, njengamafutha ezingane, imikhiqizo yokuqubuka kwe-diaper, imishanguzo ye-hemorrhoid, i-lip balm noma isilonda sezindebe eziphukile, amafutha okugcoba kanye nokhilimu wesikhumba, ama-shampoos anemithi, izimonyo (lipstick, powder, foundation), ukhilimu wengono womama abancelisayo, nokhilimu bokushefa. Ngaphezu kwalokho, kunezindlela eziningi ezisetshenziswa yizimboni ze-lanolin okuhlanganisa okokugcoba, ukukhiqizwa kwesikhumba, okungezwayo kwezindwangu njengesithako esenza izindwangu zithambe, ngopende, amavarnish, amapholishi, oyinki, nanjengokuvikela amanzi kukhonkolo.

    - Baby Amalungiselelo

    - Imikhiqizo Yezinwele kanye Ne-Hair Spray Plasticizer

    - Imikhiqizo Yezindebe

    - Amakhilimu okuzivikela kanye nama-Lotions

    - Namathisela Shampoos

    - Shave Cream

    - Ama-sunscreens

    - Burn Aids

    - Insipho Yesandla

    - Izimonyo zokuhlobisa

    - Imikhiqizo Yezilwane Ezifuywayo


  • Okwedlule: I-Anhydrous Lanolin EP Ibanga
  • Olandelayo: I-Anhydrous Lanolin BP Grade

  • Bhala umlayezo wakho lapha futhi usithumelele wona