dsdsg

nūhou

Nā mea hoʻomāmā

I ka wā e pili ana i ka mālama ʻili, ʻo ka loaʻa ʻana o nā mea hoʻomaʻemaʻe kūpono hiki ke lilo i hana paʻakikī. Me kahi mākeke i piha i nā koho, he mea nui e hoʻomaopopo i nā ʻāpana like ʻole, ko lākou palekana, hana, a me ka hana kumukūʻai. Ma kēia ʻatikala, e hoʻohālikelike mākou i ʻekolu mau mea maʻamaumea hoʻomaʻemaʻe- Hyaluronic Acid, Ectoine, a me DL-Panthenol, e kōkua iā ʻoe e koho i ka mea maikaʻi loa no kāu hana mālama ʻili.

 

/huahana-hoʻona-hyaluronate/
Hyaluronic Acid, ʻike ʻia hoʻi ʻo HA, he mea hoʻopaʻa wai i loaʻa maoli i loko o ko mākou ʻili. Kaulana ʻia no kāna mau waiwai paʻa wai ʻokoʻa, huki a mālama ʻo HA i ka makū, hāʻawi i ka hydration ikaika. Kōkua ia i ka hoʻoulu ʻana i ka ʻili, e hōʻemi i ke ʻano o nā laina maikaʻi a me nā wrinkles. ʻO ka HA he mea hoʻohana maʻalahi e hana maikaʻi no nā ʻano ʻili āpau a ʻaʻohe comedogenic, kūpono ia no ka ʻili ʻākea. ʻOiai ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohālikelike ʻia me nā mea hoʻomaʻemaʻe ʻē aʻe, ʻo kona pono a me ka hydration lōʻihi e lilo ia i koho maikaʻi loa.
Ectoine, he amino acid derivative, he mea hoʻomaʻemaʻe kaulana i hoʻohana ʻia i ka mālama ʻili. Ua ʻike ʻia no kona hiki ke hoʻomalu i ka ʻili mai nā pilikia kūlohelohe, e like me ka radiation UV a me ka pollution, ma ka hoʻonui ʻana i ka hana pale o ka ʻili. Hoʻopaʻa ʻo Ectoine a hoʻopaʻa i ka makū, pale i ka dehydration o ka ʻili a mālama i kona elasticity. Eia kekahi, ua ʻike ʻia ʻo Ectoine i nā mea hōʻoluʻolu a me nā mea anti-inflammatory, e lilo ia i mea koho maikaʻi loa no nā ʻano ʻili koʻikoʻi a reactive. ʻOiai ʻaʻole i ʻike iki ʻia ma mua o HA, hiki i ka Ectoine ke koho kūpono no ka poʻe e nānā ana e pale a hoʻomaʻemaʻe i ko lākou ʻili i ka manawa like.
DL-Panthenol, i kapa ʻia ʻo Provitamin B5, he mea hoʻomaʻemaʻe e hāʻawi ana i nā pono he nui no ka ʻili. Hana ia ma ke ʻano he humectant, e huki ana i ka makū mai ka lewa a mālama iā ia, e hopena i ka ʻili palupalu a palupalu. Hāʻawi pū ʻo DL-Panthenol i nā waiwai anti-inflammatory, e hoʻoikaika ana i ka hoʻōla ʻana o ka ʻili a me ka hōʻemi ʻana i ka ʻulaʻula. Eia kekahi, kōkua ia i ka hoʻoponopono ʻana a me ka hoʻoikaika ʻana i ka pale ʻili, e lilo ia i koho maikaʻi loa no nā poʻe me ka ʻili maloʻo a poino. Me kona hiki a me kona hiki ke hoʻomaʻamaʻa maikaʻi, ʻo DL-Panthenol kahi koho maikaʻi loa no ka poʻe e ʻimi nei i kahi mea hoʻohana kūpono a pili kālā.

 

ʻO ke koho ʻana o ka moisturizing ingredient e pili ana i ka makemake o kēlā me kēia kanaka a me nā pono mālama ʻili. Hāʻawi ka Hyaluronic Acid, Ectoine, a me DL-Panthenol i nā pono kūʻokoʻa, e mālama ana i nā ʻano ʻili a me nā hopohopo. ʻOiai ke kū nei ʻo Hyaluronic Acid me kona ikaika hydration a me nā mana plumping, ʻālohilohi ʻo Ectoine i kāna mau mea pale a hoʻomaha. Ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, mahalo ʻo DL-Panthenol me kāna hoʻomaʻamaʻa maikaʻi a me ka hoʻoponopono ʻana i ka ʻili. ʻO ka hope, e noʻonoʻo i nā pono o kou ʻili, kālā, a me nā makemake pilikino i ke koho ʻana i ka moisturizing ingredient i kūpono loa iā ʻoe. E hoʻomanaʻo, he ʻili olakino a hauʻoli ka ʻili moisturized!


Ka manawa hoʻouna: Iune-20-2023