dsdsg

nūhou

I ka wā e pili ana i ka mālama ʻili, nui nā mea waiwai a me nā huahana e ʻōlelo nei e hoʻomaikaʻi i ka helehelena a me ke olakino o ko mākou ʻili. ʻO kekahi mea i loaʻa ka kaulana i nā makahiki i hala iho neihui ʻia ka tocopherol, he antioxidant ikaika i loaʻa mau i nā huahana hoʻonaninani.

ka ʻaila melemele vitamina

No laila, he aha ke ʻano o ka tocopherol i hui ʻia a no ke aha he mea maikaʻi loa ia no ko mākou ʻili? ʻO ka tocopherol hui ʻia he hui pū ʻana o nā ʻano like ʻolevitamina E , me nā alpha, beta, gamma, a me delta tocopherols. Hana pū kēia mau pūhui e pale i ka ʻili mai ka pōʻino o ke kaiapuni, hakakā i nā hōʻailona o ka ʻelemakule, a hoʻoikaika i ke olakino ʻili holoʻokoʻa.

ʻO kekahi o nā pōmaikaʻi nui o ka tocopherol i hui ʻia i loko o nā mea hoʻonaninani ʻo kāna mau waiwai antioxidant.ʻO nā antioxidants kōkua i ka hoʻopau ʻana i nā radical manuahi, ʻo ia nā molekole paʻa ʻole e hiki ke hōʻino i ka ʻili a alakaʻi i ka wā ʻelemakule. Ma ka hoʻokomo ʻana i ka tocopherol i hui ʻia i loko o nā huahana mālama ʻili, hiki i nā mea hana ke hāʻawi i kahi pale ikaika e kūʻē i nā koʻikoʻi o ke kaiapuni e like me nā kukuna UV, pollution, a me nā mea ʻino ʻē aʻe.

Ma waho aʻe o kāna mau waiwai antioxidant, ua hui pū ʻia ka tocopherolanti-inflammatory nā hopena, e lilo ia i mea hoʻohui maikaʻi no ka poʻe me ka ʻili paʻakikī a maʻalahi paha. Ma ka ho'ēmiʻana i ka mumū, hiki i ka tocopherols ke kōkua i ka hoʻomahaʻana i kaʻulaʻula, hoʻomaha i ka huhū, a hoʻonui i kaʻoi aku o kaʻili.

Eia kekahi, ua hōʻike ʻia ka tocopherol hui ʻia e hoʻomaikaʻi i ka hiki o ka ʻili ke mālama i ka makū, e lilo ia i koho maikaʻi loa no ka poʻe me ka ʻili maloʻo a maloʻo paha. Ke hoʻohana mau ʻia, hiki i nā tocopherols ke kōkua i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka ʻili, e waiho ana i ka palupalu, palupalu, a me ka ʻoluʻolu.

ʻO kekahi pōmaikaʻi koʻikoʻi o ka tocopherol i hui ʻia i nā mea hoʻonaninani ʻo kona hiki ke kākoʻo i ka hana collagen. ʻO Collagen kahi pūmua e hāʻawi ai i ka ʻili i kona ʻano a me ka paʻa, a i ko mākou mau makahiki, e hoʻomaka ana kā mākou collagen kūlohelohe. Ma ka hoʻokomo ʻana i nā tocopherols i loko o nā hana mālama ʻili, hiki i nā kānaka ke kōkua i ke kākoʻo ʻana i ka collagen synthesis, ka hopena i ka ʻili paʻa a ʻoi aku ka ʻōpio.

ʻO mākou, ʻo Tianjin YR Chemspec Technology Co., Ltd., hāʻawi i nā huahana huaʻai Vitamin E:

Tocopherol i hui ʻia 50%,70%,90%,95% assay

D-alpha Tocopherol aila 1000~1430IU/g

D-alpha Tocopheryl Acetate aila 1000~1360IU/g

Welina mai e kelepona mai iā mākou ma sales@yrspec.com!

 

 


Ka manawa hoʻouna: Feb-08-2024