Leave Your Message
010203

производи

01

за нас

околуc51
YR Chemspec® е квалификуван производител и добавувач кој е ревидиран и одобрен од SGS и ISO, ние строго го следиме системот за управување со квалитет ISO9001:2015.
Како одговор на повикот за национални иновации за соработка меѓу индустријата-универзитетот и истражувањето, за промовирање на висококвалитетен развој преку иновации и поттикнување нови двигатели на раст. YR Chemspec® го подига својот капацитет за продолжување на научни и технолошки иновации преку соработка со познатите универзитети и институти .Главни на нашите заеднички индустриско-универзитетско-истражувачки проекти, вклучително *Деривати на витамини, *Ферментирани активни материи, *екстракти од растенија, *ПВП полимери и производи од серијата Polyquaternium.
повеќе

КАТЕГОРИИ

Вести