Leave Your Message
010203

produkteve

rreth nesh

rrethc51
YR Chemspec® është një prodhues dhe furnizues i kualifikuar i cili auditohet dhe miratohet nga SGS dhe ISO, ne po ndjekim rreptësisht Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë ISO9001:2015.
Në përgjigje të thirrjes për inovacion bashkëpunues kombëtar industri-universitet-kërkim, për të promovuar zhvillim me cilësi të lartë nëpërmjet inovacionit dhe nxitjes së nxitësve të rinj të rritjes.YR Chemspec® po rrit kapacitetin e saj për të ndjekur inovacionin shkencor dhe teknologjik nëpërmjet bashkëpunimit me Universitetet dhe Institutet e famshme .Kryesore e projekteve tona bashkëpunuese kërkimore industri-universitare, duke përfshirë,*Derivatet e vitaminave,*Aktivët e fermentuar,*Ekstraktet e bimëve,*PVP Polimeret dhe produktet e serisë Polyquaternium.
më shumë

KATEGORITË

Lajme