dsdsg

прадукт

Гидроксиэтилцеллюлоза

Кароткае апісанне:

Палімер гидроксиэтилцеллюлозы (ГЭЦ) - гэта гидроксиэтиловый эфір цэлюлозы, які атрымліваецца апрацоўкай цэлюлозы гідраксідам натрыю і рэакцыяй з вокісам этылену.Палімеры HEC у асноўным выкарыстоўваюцца ў якасці злучнага для вады і загушчальніка ў многіх галінах, гэта значыць у прадуктах асабістай гігіены, фармацэўтычных складах, будаўнічых матэрыялах, клеях і г.д., а таксама ў якасці стабілізатара для вадкага мыла.Яны даступныя ў выглядзе белых сыпкіх грануляваных парашкоў, якія лёгка раствараюцца ў халоднай і гарачай вадзе, даючы празрыстыя растворы з рознай глейкасцю ў залежнасці ад канцэнтрацыі палімера, тыпу і тэмпературы.


  • Назва прадукту:Гидроксиэтилцеллюлоза
  • Код прадукту:Cosmate HEC
  • Назва INCI:Гидроксиэтилцеллюлоза
  • CAS:9004-62-0
  • Дэталь прадукту

    Чаму выбіраюць YR Chemspec

    Тэгі прадукту

    Cosmate HECцэлюлоза, этэрыфікаваная гідраксіэтылавымі групамі для надання жаданых уласцівасцей, неіённы водарастваральны палімер, белы сыпкі грануляваны парашок. Ён нерастваральны ў арганічных растваральніках, але лёгка дыспергуецца ў халоднай і гарачай вадзе для атрымання раствор рознай глейкасці.

    Cosmate HECвыкарыстоўваецца ў якасці загушчальніка, ахоўнага калоіду, злучнага, стабілізатара і суспендуючага агента. У сектары асабістай гігіены CosmateHECвыкарыстоўваецца ў складзе шампуняў, кандыцыянераў, вадкага мыла, масак і крэмаў для галення.

    Гидроксиэтилцеллюлоза-13

    КосматHEC Гидроксиэтилцеллюлоза

    Гидроксиэтилцеллюлоза-19

    Глейкасць(Вымерана пры 1% м2% воднага раствора, 25 ℃, па Брукфайле, мПа.с)

    Cosmate HEC 1% водны раствор 2% водны раствор
    Cosmate HECPF300 20~40 250~450
    Cosmate HECPF2000 / 1500~2500
    Cosmate HECPF5000 360~560 4500~6500
    Cosmate HECPF10000 / 5500~8000
    Cosmate HECPF15000 / 15 000 ~ 20 000
    Cosmate HECPF30000 1500~2000 17 000 ~ 22 000
    Cosmate HECPF50000 / 25 000 ~ 31 000
    Cosmate HECPF100H 3400~5000 41 000 ~ 51 000

     Іншыя ключавыя тэхнічныя параметры

    Знешні выгляд  
    Вільгаць 5,0% макс.
    Змест попелу 3,0% макс.
    Значэнне PH (1% раствор, 25 ℃) 6,0~8,5
    As 2 праміле макс.
    Pb 20 праміле макс.
    Бактэрыяльны падлік 1000 КОЕ/г макс.
    Цвіль і дрожджы 100 КОЕ/г
    Залацісты стафілакок Адмоўны
    сінегнойную палачкі Адмоўны

    Ужыванне

    Ужыванне Дыяпазон прымянення Функцыя
    Будаўніцтва Цэментавы раствор, Бетонная сумесь Патаўшчэнне
    Латексные фарбы, палімерныя эмульгирующие Згушчальнік, водаўтрымліваючы, запавольвальнік
    Выраб паперы Праклейвальнік Згушчальнік, водаўтрымліваючы
    Касметыка Зубная паста, шампунь, сродак для мыцця Згушчэнне, стабілізацыя
    Кераміка Эмалёўка Водаўтрымліваючы
    Нафтавая нафта Бурэнне свідравін, заканчванне вадкасці Водаўтрымліваючы, Згушчэнне
    Кантроль страты вадкасці

    Гидроксиэтилцеллюлоза-14

     

     

     

     

     


  • Папярэдняя: Васьмікрыл
  • далей: 1, 3-дигидроксиацетон

  • * Сумесная інавацыйная кампанія прамысловасці, універсітэта і даследаванняў

    * Сертыфікаваны SGS і ISO

    * Прафесійная і актыўная каманда

    * Прамыя пастаўкі з завода

    * Тэхнічная падтрымка

    *Узор падтрымкі

    * Падтрымка дробных заказаў

    *Шырокі спектр сыравіны і актыўных інгрэдыентаў асабістай гігіены

    * Даўняя рэпутацыя на рынку

    *Даступная фондавая падтрымка

    * Падтрымка крыніц

    * Падтрымка гнуткіх спосабаў аплаты

    *24-гадзінны адказ і абслугоўванне

    *Прасочванне паслуг і матэрыялаў

    Напішыце тут сваё паведамленне і адпраўце яго нам

    Спадарожныя тавары