Seria Tween

  • Polisorbat

    Polisorbat

    Produkti TWEEN Seires quhet edhe si Polysorbate, është një surfaktant hidrofilik dhe jo-jonik. Është i sigurt dhe jo toksik për t'u shtuar në ushqim si emulsifikues kur përdoret siç duhet. Ka lloje të ndryshme për shkak të acideve yndyrore të ndryshme. Vlera e HLP është midis 9.6-16.7 Mund të shpërndahet në ujë, alkool dhe tretës të tjerë organikë polare, me funksionin e emulsifikimit, tretjes dhe stabilizimit.Llojet dhe parametrat kryesorë: Llojet Vlera e acidit (mgKOH/g) Saponifikimi (mgKOH/g) Hidroksi (mgKO...