dsdsg

تولید - محصول

آسکوربیل تترا ایزوپالمیت

توضیح کوتاه:

آسکوربیل تترا ایزوپالمیتات یک مشتق محلول در روغن ویتامین C است که می تواند در غلظت های بالاتر و بدون عیب استفاده شود، آسکوربیل تترا ایزوپالمیتات یکی از پایدارترین مشتقات ویتامین C است. به جز فواید کلی ویتامین C خالص، آسکوربیل تترا ایزوپالمیت نشان داده شده است که این ویتامین را ارائه می دهد. مزایای خاص روشن کننده پوست. مقایسه اسید اسکوربیک ویتامین C خالص، آسکوربیل تترا ایزوپالمیتات پوست را لایه برداری یا تحریک نمی کند. حتی برای حساس ترین انواع پوست به خوبی تحمل می شود. همچنین برخلاف ویتامین C معمولی، می توان از آن در دوزهای بالا و تا هجده ماه بدون اکسیداسیون استفاده کرد. تترا ایزوپالمیتات آسکوربیل تترااستر اسید اسکوربیک و ایزوپالمیتیک اسید است. این یک مشتق ویتامین C محلول در روغن است که از نظر بالینی اثبات شده، پایدار و محلول در روغن است که جذب پوستی عالی را فراهم می کند و به طور موثر به ویتامین C رایگان در پوست تبدیل می شود. این ماده چند عملکردی از فعالیت تیروزیناز داخل سلولی و ملانوژنز برای روشن شدن جلوگیری می کند، آسیب سلولی یا DNA ناشی از اشعه ماوراء بنفش را کاهش می دهد، عملکرد آنتی اکسیدانی قوی را ارائه می دهد و سنتز کلاژن را تقویت می کند.


  • نام محصول:آسکوربیل تترا ایزوپالمیتات
  • نام INCI:آسکوربیل تترا ایزوپالمیتات
  • شماره CAS:183476-82-6
  • فرمول مولکولی:C70H128O10
  • ثبت NMPA:ثبت شده است
  • جزئیات محصول

    چرا YR Chemspec را انتخاب کنید

    برچسب های محصول

    آسکوربیل تترا ایزوپالمیتاتاسکوربیل تترا-2-هگزیل دکانوات نیز نامیده می شود این مولکولی است که از ویتامین C و اسید ایزوپالمیتیک مشتق شده است. اثرات این محصول مشابه ویتامین C است، مهمتر از همه این محصول می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کند. آسکوربیل تترا ایزوپالمیتات تولید عوامل اکسید کننده را کاهش می دهد که به آسیب سلولی پس از قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش یا خطرات شیمیایی کمک می کند. و ظاهر بصری پوست نیز توسط این محصول بهبود می یابد، زیرا باعث سنتز کلاژن می شود و به عنوان یک عامل آبرسان در کاهش زبری پوست عمل می کند. اسکرین شات QQ 20210519150230 پارامترهای فنی کلیدی:

    ظاهر مایع بی رنگ تا زرد روشن با بوی مشخص
    شناسایی IR مطابقت دارد
    سنجش 98.0٪ حداقل
    رنگ(درست همین جا) 100 حداکثر
    وزن مخصوص 0.930-0.943g/ml3
    ضریب شکست(25℃) 1.459-1.465
    فلزات سنگین حداکثر 20ppm
    آرسنیک حداکثر 2ppm

    برنامه های کاربردی:

    * * محافظت در برابر آفتاب * * ترمیم آسیب ناشی از نور خورشید

    * * آنتی اکسیدان * * مرطوب کننده و آبرسان

    * * تحریک تولید کلاژن * * روشن کننده و روشن کننده

    * *پرپیگمانتاسیون را درمان کنید

    خواص و مزایا:

    *جذب پوستی عالی * فعالیت تیروزیناز داخل سلولی و ملانوژنز (سفید کننده) را مهار می کند. * آسیب سلولی / DNA ناشی از UV را کاهش می دهد (محافظت در برابر UV / ضد استرس) *جلوگیری از پراکسیداسیون لیپیدی و پیری پوست (آنتی اکسیدان) *حلالیت خوب در روغن های آرایشی رایج * فعالیت شبه SOD (آنتی اکسیدان) * سنتز کلاژن و محافظت از کلاژن (ضد پیری) * پایدار در برابر حرارت و اکسیداسیون بیست و دو

    آسکوربیل تترا ایزوپالمیتات به عنوان یک عامل آنتی اکسیدانی و سفید کننده قوی، با قابلیت ضد آکنه و ضد پیری عمل می کند. این یک فرم قوی و محلول در روغن ویتامین C استر است. مانند سایر اشکال ویتامین C، این ویتامین با مهار پیوند متقابل کلاژن، اکسیداسیون پروتئین ها و پراکسیداسیون لیپیدی به جلوگیری از پیری سلولی کمک می کند. همچنین با آنتی اکسیدان ویتامین E به صورت هم افزایی عمل می کند و جذب پوستی و ثبات بالایی را نشان می دهد. بسیاری از مطالعات اثرات روشن‌کنندگی، محافظت از عکس و آبرسانی آن را بر روی پوست تایید کرده‌اند. بر خلاف اسید ال اسکوربیک،آسکوربیل تترا ایزوپالمیتات پوست را لایه برداری یا تحریک نمی کند. حتی برای حساس ترین انواع پوست به خوبی تحمل می شود. همچنین برخلاف ویتامین C معمولی، می توان آن را در دوزهای بالا و تا هجده ماه بدون اکسیداسیون استفاده کرد.

    ویتامین سی

    امروزه از مشتقات مختلف ویتامین C در لوازم آرایشی برای مصارف خارجی استفاده می شود. ویتامین C خالص، اسید اسکوربیک یا اسید ال اسکوربیک (اسید اسکوربیک) مستقیم ترین اثر را دارد. برخلاف انواع دیگر، ابتدا لازم نیست به شکل فعال تبدیل شود. مطالعات نشان می دهد که ویتامین C از سنتز کلاژن حمایت می کند و با رادیکال های آزاد مبارزه می کند. همچنین با مهار تیروزیناز در برابر آکنه و لکه های پیری موثر است. با این حال، اسید اسکوربیک را نمی توان به کرم تبدیل کرد، زیرا ماده فعال بسیار حساس به اکسیداسیون است و به سرعت تجزیه می شود. بنابراین، تهیه به عنوان لیوفیلیزه یا تجویز به صورت پودر مناسب است.

    در مورد سرم حاوی اسید اسکوربیک، فرمولاسیون باید دارای مقدار pH کاملا اسیدی باشد تا از بهترین نفوذ ممکن به پوست اطمینان حاصل شود. تجویز باید یک تلگراف هوادار باشد. مشتقات ویتامین C که کمتر برای پوست فعال هستند یا قابل تحمل‌تر هستند و حتی در پایه‌های کرم نیز پایدار می‌مانند، مخصوصاً برای پوست‌های حساس یا ناحیه چشم نازک مناسب هستند.

    به خوبی شناخته شده است که غلظت بالای یک ماده فعال به معنای اثر مراقبتی بهتر نیست. تنها انتخاب دقیق و فرمولاسیون سازگار با ماده فعال، فراهمی زیستی مطلوب، تحمل پوست خوب، پایداری بالا و بهترین عملکرد محصول ممکن را تضمین می کند.

    مشتق ویتامین Cس 

    نام

    توضیح کوتاه

    آسکوربیل پالمیتات

    ویتامین C محلول در چربی

    آسکوربیل تترا ایزوپالمیتات

    ویتامین C محلول در چربی

    اتیل اسکوربیک اسید

    ویتامین C محلول در آب

    گلوکوزید اسکوربیک

    ارتباط بین اسید اسکوربیک و گلوکز

    منیزیم آسکوربیل فسفات

    استر نمکی از ویتامین C تشکیل شده است

    سدیم اسکوربیل فسفات

    استر نمکی از ویتامین C تشکیل شده است


  • قبلی: گاما پلی گلوتامیک اسید
  • بعد: Acrylates/C10-30 آلکیل اکریلات متقاطع پلیمر

  • *یک شرکت نوآوری مشارکتی صنعت-دانشگاه-پژوهش

    * دارای گواهینامه SGS و ISO

    *تیم حرفه ای و فعال

    *تامین مستقیم کارخانه

    *پشتیبانی فنی

    *پشتیبانی نمونه

    * پشتیبانی از سفارش کوچک

    * مجموعه وسیعی از مواد اولیه مراقبت شخصی و مواد تشکیل دهنده فعال

    * شهرت طولانی مدت در بازار

    * پشتیبانی سهام موجود

    * پشتیبانی منبع

    *پشتیبانی از روش پرداخت انعطاف پذیر

    * پاسخگویی و خدمات 24 ساعته

    * قابلیت ردیابی خدمات و مواد

  • پیام خود را اینجا بنویسید و برای ما ارسال کنید