Péptida Kolagén Lauk

  • Fish Collagen Peptide

    Péptida Kolagén Lauk

    Lauk Kolagén Péptida mangrupikeun péptida kolagén jinis I, éta diekstraksi tina skala lauk Tilapia sareng kulit atanapi kulit ikan cod ku hidrolisis énzimatik dina suhu anu handap. Péptida Lauk Kolagén mangrupikeun sumber protéin anu serbaguna sareng unsur penting nutrisi anu séhat. Sipat gizi sareng fisiologisna ngamajukeun kaséhatan tulang sareng sendi, sareng nyumbang kana kulit anu éndah. Produk Fish Collagen Peptides tiasa didapet tina gelatine kulit lauk (Fish Kolagén Péptida). Anu mater atah ...