YRTP-1
YRTP-2
YRTP-2

produk

langkung >>

tentang Kami

fasdsg

Y & R, didaptarkeun di Tianjin Free Trade Zone (FTZ), perusahaan diayakeun deui ti Kingchem International Ltd anu mimiti diadegkeun dina 2012. Kami ngiringan produksi sareng ngadistribusikaeun portopolio jembar khusus, bahan baku, aditif , panengah sareng pelarut pikeun kosmétik / perawatan pribadi global, farmasi, kadaharan, H & I sareng industri Hi-Tech anu sanés.

langkung >>

aplikasi

  • demo01 50+

    Ukuran Perusahaan

  • demo02 2012

    Mimiti Didirikeun

  • demo03 7 * 24H

    Tanggapan sareng Palayanan

  • demo05 60+

    Nagara jasa

wartos

Y & R, didaptarkeun di Zona Perdagangan Bebas Tianjin ...

Perusahaan parantos diatur deui ti Kingchem International Ltd anu mimiti diadegkeun dina 2012.

Tipe Anyar Polyquaternium-11 Grandly La ...

Polyquaternium Tipe Anyar -11 Grandly Diluncurkeun Tradisi Polyquaternium-11 kalayan sakitar 20% eusi padet sareng beurat molekulna langkung luhur. Pikeun minuhan paménta pasar, kami ngenalkeun Polyquaternium-11 50%. Polyquaternium-11 nyaéta uyah amonium kuartér polimérik dibentuk ku réaksi diétil ...
langkung >>

Nawaran KHUSUS Pikeun Bubuk DL-Panthenol

Kami nawiskeun harga anu khusus pisan pikeun DL-Panthenol Powder USP Kelas salami Sep.01,2020 dugi ka Sep.30,2020. Anjeun bakal kéngingkeun tanggepan langsung kalayan rinci saatos anjeun ngirimkeun pamundut ka kami. DL-Panthenol mangrupikeun humectants anu hébat, sareng bentuk bubuk bodas, leyur dina cai, alkohol, propiléna glikol. DL-Panthen ...
langkung >>