spanduk (1)
spanduk (2)
spanduk (3)

produk

deui >>

tentang Kami

YR Chemspec®nyaéta produsén mumpuni sarta supplier nu diaudit sarta disatujuan ku SGS jeung ISO, kami mastikeun nuturkeun Quality Management System ISO9001: 2015.

Nanggepan sauran pikeun inovasi kolaborasi industri-universitas-panalungtikan nasional, pikeun ngamajukeun pangwangunan kualitas luhur ngaliwatan inovasi sareng ngabina panggerak pertumbuhan anyar.YR Chemspec®naekeun kapasitas na pikeun pursuing inovasi ilmiah sarta téhnologis via cooperating jeung Universitas kawentar tur Institutes.Main proyék kolaborasi industri-universitas-panalungtikan urang kaasup, * Turunan Vitamin, * Férméntasi Actives, * extracts tutuwuhan, * PVP Polimér jeung produk runtuyan Polyquaternium. .

deui >>

KATEGORI

  • demo01 50+

    Ukuran Perusahaan

  • demo02 2012

    Mimiti Didirikeun

  • demo03 7*24H

    Tanggapan sarta Service

  • demo05 60+

    Nagara jasa

warta

Y&R, kadaptar di Tianjin Free Trade Zone...

Pausahaan ieu ulang diatur ti Kingchem International Ltd nu munggaran disetél dina 2012.

Keunggulan Ascorbyl Tetraisopalm...

Ascorbyl Tetraisopalmiate (VC-IP) disebut oge tetrahexyldecyl ascorbate (THDA).Éta larut lipid sareng bentuk vitamin-C anu rada stabil kalayan seueur mangpaat pikeun kulit, kalebet réduksi kerut, photoprotection, dorongan kolagén, réduksi eusi melanin, anti oksidasi, ningkat h ...
deui >>

Pseudo-ceramide Skin Moisturizing Act...

Di dunya perawatan kulit, aya seueur bahan anu ngajanjikeun hasil anu luar biasa.Cetyl-PG Hydroxyethyl Palmitamide mangrupikeun bahan anu janten seueur perhatian dina industri kageulisan.Bari ngaranna bisa jadi sungut, mangpaat kulit na pasti patut Ngalanglang.Aya alam...
deui >>