dsdsg

Tentang Kami

YR Chemspec® mangrupikeun produsén sareng supplier anu diaudit sareng disatujuan ku SGS sareng ISO, kami leres-leres nuturkeun Sistem Manajemén Kualitas ISO9001: 2015.

Nanggepan sauran pikeun inovasi kolaboratif industri-universitas-panalungtikan nasional, pikeun ngamajukeun pangwangunan kualitas luhur ngaliwatan inovasi sareng ngabina panggerak pertumbuhan anyar. YR Chemspec® ningkatkeun kapasitasna pikeun ngudag inovasi ilmiah sareng téknologi ku cara gawé bareng sareng Universitas sareng Institusi anu kasohor. Utama proyék kolaborasi industri-universitas-panalungtikan urang kaasup, *Vitamin Derivatif, *Ferméntasi Actives, *Ekstrak tutuwuhan, *PVP Polimér jeung produk runtuyan Polyquaternium.

5
6

Hatur nuhun kana kegigihan kami dina industri-universitas-panalungtikan, kami nyetél portopolio lega bahan baku / bahan kimiawi, utamana kami meunang pamutahiran badag dina bahan aktip perawatan pribadi, sarta disatujuan ku mitra sakuliah dunya tina Ascorbyl Tetraisopalmitate kami, Ethyl Ascobic Acid. , Magnésium Ascorbyl Phosphate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Hydroxypinacolone Retinoate, Tocopheryl Glucoside, Bakuchiol, Resveratrol, Glutathione sareng sajabana.

Dina kahadean tina kaunggulan kolaborasi Industri-universitas-panalungtikan. Pangembangan taun katukang, YR Chemspec® nuju janten pamaén penting dina pasar dunya bahan aktif kosmetik sareng bahan baku.

YR Chemspec® kalibet dina produksi jeung distribusi portopolio rentang lega husus, bahan baku, bahan aktip pikeun industri kosmetik / perawatan pribadi global. Kami salawasna dedicated dina kaayaan-of-nu-seni inovasi téhnologi, prosés manufaktur, ngadistribusikaeun, sourcing bahan baku kualitas luhur jeung bahan, sarta nyadiakeun 7 * 24 jam respon sarta jasa pikeun mitra global urang. Misi kami nyaéta ngabantosan sadaya mitra kami pikeun kéngingkeun produk anu luar biasa pikeun dianggo dina formulasina, sareng ngajamin yén sadaya bahan / bahan baku aman, séhat, stabil kalayan harga anu kompetitif sareng jasa dina waktosna.

Desain formulasi kosmétik nyaéta téhnologi komprehensif, ngawengku pangaweruh dina rupa-rupa widang, kaasup Kimia, Biologi, Estetika jeung saterusna. Formulator kosmétik kedah salawasna tumut kana kasalametan sareng efektivitas produk kosmetik. Dina prosés desain rumusan, manajer pamekaran produk kedah nimbangkeun rupa-rupa bahan anu tiasa dianggo, ogé sadaya bahan-bahan sareng kombinasi bahan-bahan éta, pikeun mastikeun yén aranjeunna nyumponan kabutuhan konsumen sareng ngahontal hasil anu dipikahoyong. .

Prinsip inti desain formulasi kosmetik nyaéta kaamanan sareng khasiat, tapi kasalametan produk kosmetik mangrupikeun anu paling penting, anu kedah diperhatoskeun ku désainer. Bahan-bahan dina kosmétik kedah disaring sareng diuji sacara ketat pikeun mastikeun yén éta henteu bahaya pikeun manusa. Manajer pamekaran produk kedah ngartos sipat sareng interaksi rupa-rupa bahan pikeun mastikeun yén aranjeunna tiasa ngahontal hasil anu dipikahoyong.

pasangan

Kombinasi bahan aktif sareng bahan anu béda mangrupikeun bagian anu penting dina desain rumusan kosmétik. Bahan-bahan béda gaduh fouctions béda, sarta kombinasi maranéhanana ngan bisa ningkatkeun efficacy produk lamun eta nyiptakeun efficacy kolaborasi. Ngembangkeun produk merlukeun pilihan ati tur cocog bahan pikeun mastikeun aranjeunna dianggo pangalusna saling. Ngembangkeun produk ogé kedah tumut kana stabilitas sareng tékstur produk. Kosmétik kedah stabil nalika dianggo sareng henteu kapangaruhan ku lingkungan luar. Pikeun ngahontal ieu, sadaya bahan kedah stabil tinggi, sareng panyalurna kedah dipercaya.

YR Chemspec® nyaéta tim aktip & profésional nyadiakeun bahan baku kosmetik jeung bahan aktif dina kageulisan Filed. Kami salawasna nyobian nawarkeun kualitas pangalusna kalawan harga lumrah. Kami yakin pisan yén produk perawatan pribadi anu leres dimimitian ku pilihan bahan anu pas, nyayogikeun bahan anu pas pikeun mitra kami mangrupikeun prioritas utama.

YR Chemspec® sanés ngan ukur bahan baku, supplier bahan, kami mangrupikeun pasangan satia anjeun. Kami henteu ngan ukur ngirimkeun produk, tapi kalayan reputasi, janji, jasa sareng nilai tambah ka sudut global. Pikeun ngabantosan mitra kami ngahémat biaya, waktos sareng ngirangan résiko pikeun nganggap panyadia énggal, kami ogé nyayogikeun jasa pakét produk sareng jasa sumber ti China.

YR Chemspec® sok komitmen pikeun nerapkeun strategi pangwangunan substainable, fokus kana harmoni manusa jeung alam pikeun striving nyieun cara ngembang beradab.