Seri Tween

  • Polysorbate

    Polysorbate

    Produk TWEEN Seires uga diarani Polysorbate, yaiku surfaktan hidrofilik lan nonionik. Aman lan ora beracun kanggo ditambahake ing panganan minangka emulsifier nalika digunakake kanthi bener. Ana macem-macem jinis amarga asam lemak sing beda. Nilai HLP antarane 9,6 ~ 16,7 .Bisa larut ing banyu, alkohol lan pelarut organik polar liyane, kanthi fungsi emulsifikasi, solubilisasi lan stabilisasi.Jinis lan Parameter Kunci: Jinis Nilai Asam (mgKOH/g) Saponifikasi (mgKOH/g) Hidroksi (mgKOH...