YRTP-1
YRTP-2
YRTP-2

produk

liyane >>

babagan kita

fasdsg

Y & R, sing terdaftar ing Zona Perdagangan Bebas Tianjin (FTZ), perusahaan kasebut diatur maneh saka Kingchem International Ltd sing wiwitan digawe ing 2012. Kita melu produksi lan distribusi portofolio spesialisasi, bahan baku, bahan tambahan. , penengah lan pelarut kanggo kosmetik / perawatan pribadi global, farmasi, panganan, H & I lan industri Hi-Tech liyane.

liyane >>

aplikasi

  • demo01 50+

    Ukuran Perusahaan

  • demo02 2012

    Pisanan Diadegake

  • demo03 7 * 24H

    Respon lan Layanan

  • demo05 60+

    Negara Layanan

warta

Y & R, ndhaptar ing Zona Perdagangan Bebas Tianjin ...

Perusahaan kasebut diatur maneh saka Kingchem International Ltd sing sepisanan digawe ing 2012.

Polyquaternium-11 Tipe Anyar ...

Polyquaternium Tipe Anyar -11 Simbah Grandly Diluncurake Polyquaternium-11 tradhisional kanthi udakara 20% isi padhet kanthi bobot molekul sing luwih dhuwur. Kanggo nggayuh permintaan pasar, kita ngenalake Polyquaternium-11 50%. Polyquaternium-11 minangka uyah amonium kuarter polimer sing dibentuk kanthi reaksi diethyl ...
liyane >>

TAWARAN KHUSUS Kanggo Powder DL-Panthenol

Kita menehi rega istimewa kanggo Kelas DLP Panthenol Powder USP sajrone Sep.01,2020 nganti Sep.30,2020. Sampeyan bakal entuk saran cepet babagan rincian yen sampeyan ngirim panjaluk marang kita. DL-Panthenol minangka humectants sing apik, kanthi bentuk bubuk putih, larut ing banyu, alkohol, glikol propilena. D-Panthenol ...
liyane >>