banner (1)
banner (2)
banner (3)

produk

liyane >>

babagan awake dhewe

Y & R, kadhaptar ing Tianjin Free Trade Zone (FTZ), perusahaan wis diatur maneh saka Kingchem International Ltd kang sepisanan nyiyapake ing 2012.We melu produksi lan distribusi sing amba sawetara portofolio beluk, bahan mentahan, aditif. , penengah lan pelarut kanggo kosmetik / perawatan pribadi global, farmasi, panganan, H&I lan industri Hi-Tech liyane.

liyane >>

aplikasi

  • /personal-care-ingredients/

    Bahan Perawatan Pribadi

  • /pharmaceutical-excipients/

    Eksipien Farmasi

  • /industrial-chemicals/

    Kimia Industri

  • /hi-tech-materials/

    Bahan Hi-Tech

  • demo01 50+

    Ukuran Perusahaan

  • demo02 2012

    First Madeg

  • demo03 7*24H

    Tanggapan lan Layanan

  • demo05 60+

    Negara Layanan

kabar

Y&R, didaftar ing Zona Perdagangan Bebas Tianjin...

Perusahaan iki diatur maneh saka Kingchem International Ltd sing sepisanan diadegake ing 2012.

Ascorbyl Glucoside (AA-2G Stabilized V...

Apa Ascorbyl Glucoside?Ascorbyl Glucoside, sing dikenal kanthi jeneng AA-2G, minangka jinis vitamin C sing stabil sing bisa langsung dicampur ing banyu.Iki disintesis dening glukol lan L-Ascorbic Acid. Iku efektif loro ing whitening kanggo padhang kulit.Lan nyuda radikal bebas ngrangsang ...
liyane >>

Alpha Arbutin: Naturaly Skin Lightening...

Apa sampeyan nggoleki Bahan Alami lan Aman kanggo Perawatan Kulit?Alpha arbutin kanggo kulit mesthi dadi pesaing sing kuat sing bisa ngasilake asil sing aman lan migunani.Akeh sing nganggep kerut minangka masalah sing paling penting nalika nerangake masalah kulit, nanging konsensus umum wis mbuktekake manawa ...
liyane >>