Leave Your Message
010203

производи

Дериват на витамин Ц растворлив во масло за кожа Антиоксиданс Ascorbyl Tetraisopalmiate Кина добавувач Дериват на витамин Ц растворлив во масло за кожа Антиоксиданс Ascorbyl Tetraisopalmiate Кина добавувач
01

Дериват на витамин Ц растворлив во масло Кожата...

2020-08-13
Аскорбил тетраизопалмитат е дериват на витамин Ц растворлив во масло кој може да се користи во повисоки концентрации без никакви недостатоци, аскорбил тетраизопалмитат е еден од најстабилните деривати на витамин Ц. специфични придобивки за осветлување на кожата. Споредување на чистиот витамин Ц аскорбинска киселина, аскорбил тетраизопалмитат нема да ја ексфолира или иритира кожата. Добро се поднесува дури и од најчувствителните типови на кожа. Исто така, за разлика од обичниот Витамин Ц, може да се користи во високи дози и до осумнаесет месеци без оксидација. тоа е клинички докажан, стабилен дериват на витамин Ц растворлив во масло, кој обезбедува супериорна перкутана апсорпција и ефикасно се претвора во слободен витамин Ц во кожата. оваа мултифункционална состојка ја инхибира активноста на интрацелуларната тирозиназа и меланогенезата за осветлување, го намалува оштетувањето на клетките или ДНК предизвикани од UV, обезбедува моќна антиоксидантна функционалност и ја зајакнува синтезата на колаген.
Види Детали
01

за нас

околуc51
YR Chemspec® е квалификуван производител и добавувач кој е ревидиран и одобрен од SGS и ISO, ние строго го следиме системот за управување со квалитет ISO9001:2015.
Како одговор на повикот за национални иновации за соработка меѓу индустријата-универзитетот и истражувањето, за промовирање на висококвалитетен развој преку иновации и поттикнување нови двигатели на раст. YR Chemspec® го подига својот капацитет за продолжување на научни и технолошки иновации преку соработка со познатите универзитети и институти .Главни на нашите заеднички индустриско-универзитетско-истражувачки проекти, вклучително *Деривати на витамини, *Ферментирани активни материи, *екстракти од растенија, *ПВП полимери и производи од серијата Polyquaternium.
повеќе

КАТЕГОРИИ

Вести